Tarieven & Betalingsinfo

Seizoen 2023 - 2024


De tarieven worden jaarlijks verhoogd. M.i.v. september 2024 volgt een nieuwe verhoging n.a.v. indexcijfer.


Tarieven

Elke nieuwe leerling betaalt eenmalig inschrijfgeld van € 15

Nieuwe aspiranten

Per half jaar, 1x per week

45 minuten € 99

Aspiranten

Per jaar, 1x per week

45 minuten € 198

Junioren tot 16 jaar

Per jaar, 1x per week

60 minuten € 240

Intermediate, 16 - 21 jaar

Per jaar, 1x per week

60 minuten € 260

Senioren vanaf 21 jaar

Per jaar, 1x per week

60 minuten € 277

Spitzen kwartier

Per half jaar, 1x per week

15 minuten € 35

Betalingsvoorwaarden

Door je in te schrijven, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

* Het lesgeld wordt berekend per maand en loopt vanaf de 1e van de maand waarin de eerste les is gevolgd (na de proefles).
* De ingeschreven leerling schrijft zich voor een heel jaar in en betaalt ook voor dat gehele jaar (m.u.v. beginnende kleuters van 4 of 5 jaar).
* Nieuwe leerlingen van 4 en 5 jaar kunnen kiezen voor een halfjaarlijkse betalingsregeling. Indien gewenst, verzoeken we je om dit te vermelden bij je inschrijving.
* De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Bij meerdere betalingsherinneringen worden er administratiekosten in rekening gebracht à € 5,-.
* Bij uitval van lessen door ziekte of omstandigheden van één van onze docenten, dan wordt er voor vervanging gezorgd. Mochten we niet tijdig in staat zijn om de lessen te vervangen of te verplaatsen, dan worden de leerlingen tijdig op de hoogte gesteld per e-mail, per telefoon of via WhatsApp. Als de lessen langer dan 3 weken komen te vervallen, hebben de leerlingen recht op restitutie van het lesgeld.
* Recht op restitutie van lesgeld is alleen mogelijk bij zwangerschap, verhuizing of in geval van een langdurige blessure of ziekte.
* Lesgeld korting van 15 % ontvang je bij meer dan één les per week per leerling. Gezinskorting van 15 % ontvang je vanaf het 3e gezinslid op het jongste gezinslid.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
× Stuur ons een appje