VoorstellingenElk jaar organiseren we een voorstelling!

Bij Dansstudio van der Stappen bieden we onze leerlingen elk jaar een podiummoment. Het ene jaar geven we een reeks leerlingenuitvoeringen in theater De Lievekamp in Oss. Dit is meestal een sprookje of een verhaal, dat in de hele voorstelling doorloopt. Het andere jaar vindt het LDP (LeerlingDansProject) plaats, in theater De Pas in Heesch. Er is in het LDP altijd één overkoepelend thema, waarmee de groepen zelf aan de slag gaan om een eigen dans te creëren. Binnen deze voorstelling kunnen de leerlingen dus hun eigen creativiteit, originaliteit en ideeën kwijt.
Voorstelling Sneeuwwitje en de 7 bergen


Zaterdag 17 juni & zondag 18 juni 2023 | Theater De Lievekamp


Na het overlijden van de lieve koningin bij de geboorte van Sneeuwwitje, is het koninkrijk in diepe rouw. De jaren gaan voorbij en terwijl de jonge Sneeuwwitje opgroeit, zoekt de koning een nieuwe moeder voor zijn dochter. Wanneer de koning eindelijk denkt dat hij hierin is geslaagd en hij een nieuwe vrouw heeft gevonden, is zijn geluk weer compleet. Maar niets is minder waar… Deze nieuwe Evil Queen blijkt ontzettend ijdel, arrogant en gemeen! Iedere dag stelt ze een vraag aan haar toverspiegel, want de Evil Queen wil de snelste zijn, de stoerste, de machtigste en nog véél meer. Maar wanneer de Evil Queen het allerbelangrijkste aan haar toverspiegel vraagt: “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?”, antwoordt de toverspiegel haar steevast: “Sneeuwwitje is de mooiste van het land.” De Evil Queen is woest en laat Sneeuwwitje afvoeren, ver weg van het koninkrijk. Sneeuwwitje verdwijnt en vlucht naar het witte land van de 7 bergen, in de hoop dat ze daar veilig zal zijn. Daar wonen de 7 dwergen met hun bewoners, ieder op hun eigen berg: Sleepy, Sneezy, Happy en vele anderen. Sneeuwwitje sluit vriendschap met de 7 dwergen en leidt daar een gelukkig leven. Toch ligt het gevaar op de loer, want de Evil Queen is uit op wraak… Maar dan heeft ze niet op de vrienden van Sneeuwwitje gerekend! De dwergen doen er alles aan om Sneeuwwitje te beschermen. Zal het hen lukken?

Wanneer kun je komen kijken?
Zaterdagavond 17 juni | Aanvang om 19.15 uur
Zondagmiddag 18 juni | Aanvang om 11.30 uur
Zondagmiddag 18 juni | Aanvang om 15.00 uurVoorstelling De Bieb


Zaterdag 11 juni & zondag 12 juni 2022 | Theater De Pas


Na twee jaar stilte in het theater is het eindelijk weer zover. Onze dansers mogen eindelijk weer stralend dansen op het podium en genieten van een enthousiast publiek en een daverend applaus! Dit jaar dansen we samen met alle leerlingen de voorstelling De Bieb in theater De Pas in Heesch. We dansen deze voorstelling maar liefst 3 keer!

Elke groep danst een door hen zelf gekozen boek uit de bibliotheek. Van kinderboeken en kookboeken tot sprookjesboeken en spannende thrillers, alles komt voorbij! Het belooft weer een gevarieerde voorstelling vol vaart te worden, met dansen in alle stijlen en dansers in alle leeftijden. Een heerlijke voorstelling voor iedereen die van dans houdt!

Wanneer kun je komen kijken?
Zaterdagavond 11 juni | Aanvang om 19.00 uur
Zondagmiddag 12 juni | Aanvang om 13.00 uur
Zondagmiddag 12 juni | Aanvang om 15.30 uur
LDP 2020: Als ik de baas zou zijn… | FILM-EDITIE


De voorstelling van dit jaar “Als ik de baas zou zijn…” in theater De Pas kon helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. In plaats daarvan hebben we tijdens de vele buitenlessen met iedere groep gewerkt aan een eigen choreografie in hetzelfde thema, wat door elke groep uiteraard anders werd ingevuld. Vervolgens hebben we op locatie met elke groep de choreografie gedanst. Deze beelden zijn uiteindelijk bewerkt tot een ware dansspeelfilm, met als titel:

Als ik de baas zou zijn…


Deze film is opgedragen aan alle dansers en ouders die ons zijn blijven steunen in deze moeilijke periode!

Dansvoorstelling ' Wie is de mol?'

14 - 15 - 16 juni 2019

De dansers en danseressen van Dansstudio van der Stappen nemen jullie mee de televisiestudio in voor het populaire programma Wie is de Mol"?
Aangekomen in de studio begint het avontuur... door de parade heen ... en in de gangen onder de grond, het terrein van de mol, moeten de kandidaten zoveel mogelijk zilver verzamelen voor in de pot.
Echter... de mol saboteert!.
Alles draait om die ene vraag....

Wie is de Mol?Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!

Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Een team van vrijwilligers organiseert dit elke voorstelling weer!

Communicatie en PR

Het schrijven van teksten ,het bijhouden van sociale media kanalen en de coördinatie en organisatie van interne en externe communicatie: dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Madeleine Oosterholt
Madeleine

Madeleine

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
× Stuur ons een appje