Voorstellingen


Elk jaar organiseert Dansstudio van der Stappen een voorstelling:


2021 De grote Voorstellingen reeks in theater de Lievekamp

2022 Leerling - Dans - Project in ons thuistheater de Pas.
Bij Dansstudio van der Stappen bieden we onze leerlingen elk jaar een podiummoment. Het ene jaar geven we een reeks leerlingenuitvoeringen in theater De Lievekamp in Oss.. Dit is meestal een sprookje of een verhaal, dat in de hele voorstelling doorloopt. Het andere jaar vindt het LDP (LeerlingDansProject) plaats, in theater De Pas in Heesch. Er is in het LDP altijd één overkoepelend thema, waarmee de groepen zelf aan de slag gaan om een eigen dans te creëren. Binnen deze voorstelling kunnen de leerlingen dus hun eigen creativiteit, originaliteit en ideeën kwijt.
LDP 2020

Als ik de baas zou zijn…

FILM-EDITIE

De voorstelling van dit jaar “Als ik de baas zou zijn…” kon niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen.
In plaats daarvan hebben we tijdens de vele buitenlessen gewerkt aan dit zelfde thema, door elke groep uiteraard anders ingevuld. Vervolgens hebben we op locatie met elke groep een choreografie gedanst. Deze dansfilmpjes zijn bewerkt tot een ware dansspeelfilm met als titel:

Als ik de baas zou zijn…

Deze film is opgedragen aan alle dansers en ouders die ons zijn blijven steunen in die moeilijke periode!

Dansvoorstelling ' Wie is de mol?'

14 - 15 - 16 juni 2019

De dansers en danseressen van Dansstudio van der Stappen nemen jullie mee de televisiestudio in voor het populaire programma Wie is de Mol"?
Aangekomen in de studio begint het avontuur... door de parade heen ... en in de gangen onder de grond, het terrein van de mol, moeten de kandidaten zoveel mogelijk zilver verzamelen voor in de pot.
Echter... de mol saboteert!.
Alles draait om die ene vraag....

Wie is de Mol?Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!

Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Daarvoor is Dorothé van Nistelrooij een vaste kracht. Zij ontwerpt, grimeert , coördineert en kapt , samen met vrijwilligers al onze dansers.
Dorothé

Dorothé

Communicatie en PR

Het schrijven van teksten ,het bijhouden van sociale media kanalen en de coördinatie en organisatie van interne en externe communicatie: dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Madeleine Oosterholt
Madeleine

Madeleine

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide