Activiteiten

Activiteiten van Dansstudio van der Stappen

Twee-jaarlijkse grote voorstellingenreeks


Voorgaande voorstellingen zorgden al voor uitverkochte zalen, dolenthousiast publiek en lovende recensies. Van kleuters tot ver gevorderden, alle leerlingen brengen met prachtige kostuums, betoverende decors en muziek in diverse stijlen een verhaal tot leven op een professioneel podium! Zo hebben we in voorgaande jaren o.a. Alladin, Belle en het beest, De Gelaarsde Kat, Alice in Wonderland, Cluedo en Wie Is De Mol? geproduceerd. Een voorstelling op de planken zetten, dat vergt immers veel creativiteit, organisatie en tijd. Er worden kostuums ontworpen en gemaakt, decors geschilderd en natuurlijk vele choreografieën ingestudeerd. De voorbereidingen voor het docententeam en de vaste organisatie starten een jaar voor aanvang om tot het beste resultaat te komen!


Leerling-Dans-Project | Het L.D.P.


In deze voorstelling staat de creativiteit van onze leerlingen centraal: leerlingen gaan namelijk hun eigen choreografieën maken! Er is daarbij steeds één overkoepelend thema waarbinnen elke groep een sub-thema kiest. Hiermee gaan we in de lessen aan de slag om een dans te creëren. Creativiteit, originaliteit en input van leerlingen vinden we heel belangrijk en waardevol. Het is een kleinere voorstelling, maar zéker niet minder groots!


Open Huis


Eens per jaar staan onze deuren open voor familie, vrienden en geïnteresseerden. De Open Huis-week is dé ideale gelegenheid om de vorderingen van onze dansers en danseressen in hun reguliere les te kunnen volgen. Het is altijd prachtig om te zien hoe onze dansers genieten van de aanwezigheid van hun ouder(s) en fans!

Workshops


Aan het einde van het seizoen organiseren we vaak een workshop-week. In deze week bieden wij danslessen aan in andere stijlen, zodat leerlingen ook hier kennis mee kunnen maken. Voor sommige stijlen trekken we dan ook docenten aan buiten ons eigen docententeam.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
× Stuur ons een appje