Docenten

De Dansstudio en haar docentenOnze lessen staan onder professionele begeleiding van ons docententeam. Kwaliteit, creativiteit en vooruitgang zijn voor onze studio belangrijke doelstellingen. Onze docenten zijn opgeleid op verschillende dansacademies in Nederland en/of zijn intern opgeleid in de studio. De docenten geven les in dansstijlen waarin zij gespecialiseerd zijn, waardoor de leerlingen zich altijd in een professionele en optimale lessituatie kunnen ontwikkelen.


Hanneke

Ik ben als 4 jarige kleuter mijn danscarriere begonnen. Dat heb ik altijd met ontzettend veel plezier gedaan . Later mocht ik van deze hobby mijn beroep maken. Ik ben afgestudeerd aan de danscacademie in Tilburg en na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan, begonnen met de start van deze dansschool.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote school op 2 locaties, met een grote vaste kern van trouwe dansers die elk jaar nog groeit.

In mijn lessen wil ik graag plezier in dans voorop. Mijn uitdaging is om lessen te geven met veel afwisseling in lesstof, de leerlingen uit te dagen ,op het goede niveau passend bij de leeftijd. Als deze combinatie van factoren goed is dan hebben we de basis gelegd voor fijne lessen met plezier in dans waarbij steeds een hoger niveau kan worden bereikt.Nancy

Hallo, mijn naam is Nancy van Kesteren en ik woon in Oss. Al op jonge leeftijd maakte ik kennis met ballet op de Eerste Osse Balletschool van Liesbeth van Berkel. Mijn eerste ervaringen in het organiseren van balletvoorstellingen en het lesgeven in ballet, met name aan jonge kinderen, deed ik bij haar op. Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Dansstudio Hanneke van der Stappen. Ik geef de laatste jaren les aan de peuters en hun begeleiders. Dit zijn mama's , papa,s oma of opa of de oppas. Deze lessen worden gegeven in blokken en worden met heel veel plezier gevolgd èn gegeven!
Verder ben ik nauw betrokken bij de organisatie en de uitwerking van de dansprodukties zoals de tweejaarlijkse leerlingenuitvoering. Tot slot hoop ik nog heel veel kleine danseresjes in mijn klassen te kunnen verwelkomen zodat ik hen het enthousiasme voor ballet, zoals ik dat zelf ook heb, over kan brengenCaroline

Ik ben begonnen met klassiek ballet als 8 jarig meisje op de balletschool van Liesbeth van Berkel. Op 12 jarige leeftijd ben ik naar de Dansacademie in Tilburg gegaan en heb ik de vooropleiding klassieke dans gevolgd. Vervolgens doorgestroomd naar het HBO uitvoerend moderne dans en daarin ook afgestudeerd.
Ik heb daarna 3 jaar in Frankrijk gedanst en getourd door Europa. Ook heb ik in die tijd meegedaan aan het International Concours de Dance te Parijs en bereikte in de finale de derde plaats. Vervolgens heb ik een half jaar in Italië gedanst bij company Artemis o.l.v Choreografe Monica Casadei, getoerd door Italië. Ik ben daarna terug gegaan naar Nederland omdat ik mijn lieve man in Oss heb ontmoet. Na een kopstudie op de Academie in Tilburg voor het docentschap, ben ik aldaar les gaan geven. Later dat jaar ben ik gevraagd door Helma Melis, een Belgische choreografe, om in haar kleine gezelschap te komen dansen.

Ik hou van organische, energieke lessen met een fijne sfeer. Muziek is voor mij heel bepalend. Het is mijn eerste inspiratiebron om materiaal te maken wat daarmee speelt.


Anouk


Als kleutertje ben ik begonnen te dansen bij Dansstudio van der Stappen! Op 8 jarige leeftijd kwam daar Streetdance bij. En de passie voor dans bleef groeien!
Ik koos op 17 jarige leeftijd voor de studie Artiest-Danser In Utrecht die ik in de zomer van 2020 succesvol heb afgerond. En nog steeds was ik niet uitgeleerd. Ik heb toen besloten nog een studie te gaan volgen om zo nog meer verdieping te zoeken in het docentschap. Ik ben inmiddels bijna afgestudeerd aan Artez, dansacademie Arnhem die opleidt tot docent dans.
In mijn lessen ben ik altijd op zoek naar de balans tussen plezier en veel leren. Iedereen mag daarbij zichzelf zijn en dat ook zo uiten in dans, ingekleurd door ieders eigen dansstijl!


Yvonne


Als kleuter ben ik mijn lessen begonnen bij de Dansstudio van Hanneke. Ik vond dansen zó leuk dat ik dit wel elke dag wilde doen! Ik heb de vooropleiding in Arnhem en de HBO dansacademie in Tilburg afgerond. Ik ben als docent klassiek en moderne dans afgestudeerd en heb van 2005 tot 2012 fulltime les gegeven in klassiek, spitzen, modern, jazz, kinderdans en pilates.
In mijn lessen werk ik o.a. graag aan techniek, fantasie en persoonlijke ontwikkeling, maar dansplezier staat voorop!
Na drie kinderen en een carrière als pedagoog kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Ik vind het dan ook fantastisch om terug te zijn op de plek waar het ooit allemaal begon!.Emma


Als klein meisje bewoog ik altijd al veel. Als puber ben ik steeds meer gaan dansen in verschillende dansstijlen en ben ik dans steeds serieuzer gaan nemen. Mijn liefde voor dans werd groter en ik wist dat ik iets met dans moest gaan doen.
Inmiddels ben ik net afgestudeerd aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg. Ik heb hier de afgelopen vier jaar geleerd hoe ik mijn passie met anderen kan delen en overbrengen.
Dans is voor mij een uitlaatklep waarin ik alles kwijt kan. Als docent vind ik het belangrijk dat je in de les jezelf helemaal kan laten gaan. Mijn lessen zijn energiek met ruimte voor zelf ontwikkeling en techniek.

Tara


Dansend en bewegend, als kind zat ik nooit stil. Vanaf mijn eerste dansles wist ik dan ook, dit wil ik voor altijd blijven doen. Ik ben begonnen met klassiek en jazz bij Dansstudio Van der Stappen. Op een gegeven moment danste ik dan ook bijna elke dag, waaronder ook modern en hiphop.
Tijdens de open dag bij ArtEZ dansacademie ging er een nieuwe wereld voor mij open. Over vijf jaar wil ik ook deze opleiding studeren, dacht ik. Inmiddels ga ik naar mijn laatste jaar en ben ik bijna afgestudeerd docent dans.
Van mezelf ben ik een grote, energieke, nieuwsgierige en strakke danser. Ik vind de stijlen jazz en modern het allerleukst om te doen en te geven. Ik zie mijn lessen als een combinatie van plezier en hard werken. Waarbij energie centraal staat. Ik wil dan ook mijn passie en enthousiasme doorgeven aan de leerlingen in mijn les.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
× Stuur ons een appje