Opzeggen van de lessen

Opzeggen van de lessen

Alle leerlingen, senioren en junioren, schrijven zich in voor een heel seizoen, van september t/m juni. Tussentijds uitschrijven is voor junioren, intermediate en senioren niet mogelijk, uitzonderingen daar gelaten ( zie onderste alinea). Als je later instroomt schrijf je je in vanaf de maand dat je je eerste les hebt gevolgd tot het einde van het seizoen, de maand juni.
Nieuw ingeschreven aspiranten, (de lessen van 45 minuten) kunnen zich inschrijven voor een half jaar. Deze groep leerlingen kan , zo gewenst , opzeggen in januari, per mail, voordat de facturen voor de tweede termijn worden verstuurd.
Aan het einde van een dansseizoen, in de maand juni , kun je middels een formulier wat alle leerlingen ontvangen, of per mail, aangeven dat je je wilt uitschrijven voor het nieuwe seizoen.

info@dansstudiovanderstappen.nl

Als we geen uitschrijving per mail of formulier hebben ontvangen, staat de leerling automatisch weer ingeschreven voor het nieuwe seizoen en ontvangt de daarbij behorende factuur in september van het nieuwe seizoen. Informeer je ons dus later dan de maand juni, dat je de lessen niet meer wenst te volgen, dan wordt de maand september van het nieuwe seizoen alsnog in rekening gebracht.

Opzeggen in het seizoen

Door het jaar heen kun je opzeggen in geval van langdurige blessure/ziekte, verhuizing naar een andere woonplaats of bij zwangerschap. Dit dient schriftelijk ( per mail te worden gemeld). In geval van blessure /ziekte is het zaak dat je onze school schriftelijk op de hoogte houdt.
Uiteraard heb je in dat geval recht op restitutie van lesgeld. Restitutie van lesgeld wordt berekend vanaf de 1e van de maand ná de maand waarin geen lessen meer gevolgd kunnen worden.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
× Stuur ons een appje