Go for G- dans, goede doelen actie 2019

Go for G- dans, goede doelen actie 2019

9 december 2019
Comments off
|

Balletstudio van der Stappen danst met meer dan 200 dansers voor G-dans!

 

Op zondag 15 december vindt de Goede Doelen Actie 2019 plaats in theater De Pas: Go for G-dans! Dans is voor iedereen, daar zijn wij van overtuigd. Daarom willen wij graag starten met iets nieuws: danslessen voor gehandicapten, oftewel G-dans! Alle dansers van de studio zetten zich hiervoor in en dansen mee aan deze unieke voorstelling van een kleine 20 minuten.

 

De afgelopen tijd is er hard gerepeteerd door meer dan 200 dansers uit allerlei verschillende groepen. Zij laten diverse dansen en stijlen samensmelten tijdens de speciale voorstellingen voor het Goede Doel. Bij binnenkomst kan het publiek deze enorme choreografie van twee kanten bewonderen. Zij zien namelijk één grote choreografie met dansers vanaf 4 jaar tot volwassen, in alle dansstijlen! Zo’n grote groep dansers die allen dezelfde beweging maken, dat alleen al is bijzonder om mee te maken.

 

Met het geld dat we deze middag ophalen, willen we vanaf februari 2020 een gratis blok dans aanbieden voor jongeren vanaf 12 jaar met een beperking. Voorop staat dat deze speciale groep leerlingen plezier gaat beleven in muziek en dans, in een les waarin ze fysiek worden uitgedaagd door diverse stijlen. Maar daarnaast is het ook een les waarin ze goed worden begeleid en zich gezien én gewaardeerd voelen. Onder deskundige leiding hebben de lessen een vaste, herkenbare structuur met een warming-up, ruimte voor technieken, improvisaties, verplaatsingen en dance moves en combinaties.

 

Interesse voor deze speciale lessen? Geef je op door te bellen naar 06 1565 0770 of mail naar het bekende adres!

 

Zondag 15 december a.s. in theater De Pas: Go for G – dans

Voorstellingen om:

  • 12.00 uur
  • 12.30 uur
  • 13.00 uur
  • 13.30 uur

 

Toegangsprijs €2,50, maar meer mag ook! De kassa’s gaan vanaf 11.30 uur open, maar wees er snel bij, want vol = vol!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide