Corona update


Update coronamaatregelen | zondag 19 december 2021


Hieronder vind je te allen tijde de meest actuele update over de coronamaatregelen in onze dansstudio.

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op per mail via info@dansstudiovanderstappen.nl


Lockdown

Helaas is het weer zover: naar aanleiding van de persconferentie van gisteren is onze dansstudio de komende weken gesloten. Vooralsnog gaan alle lessen tot en met 14 januari niet door. Dit geldt ook voor alle lessen (tot 17.00 uur) die aankomende week nog gepland stonden. Op 3 januari staat er een nieuw meetmoment gepland, laten we hopen dat er vanaf dan weer wat meer mogelijk is!

Achter de schermen waren we al druk bezig met het maken van een alternatief weekendrooster voor alle lessen die na 17.00 uur niet meer konden plaatsvinden. Helaas blijft dit idee nu ook nog even op de plank liggen. Komende week gaan we met alle docenten de plannen aanpassen, zodat we toch iets mogelijk kunnen maken voor jullie.Houd vol, stay safe!

Praktische maatregelen


Bekijk hieronder met welke maatregelen je rekening kunt houden op het moment dat je naar de dansstudio komt.

  • > Zoals de regels voorschrijven, wordt vanaf maandag 8 november bij alle dansers van 18 jaar en ouder de QR-code gecontroleerd. Dit gebeurt door de desbetreffende docent bij de deur van de dansstudio.

  • > Bij binnenkomst in De Pas is het dragen van mondkapjes weer verplicht. In de studio mogen de mondkapjes weer af.

  • > Aan alle ouders het verzoek om zo min mogelijk mee naar de studio of de kleedkamers beneden te gaan, om drukte te voorkomen. Voor de ouders of verzorgers zonder QR-code adviseren we om de kinderen alvast thuis om te kleden en af te zetten bij de ingang van De Pas, zodat ze zelf naar beneden kunnen lopen en toch kunnen blijven dansen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide